Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cane corso i američki stafordski terijer
Povratak na članak

Užas u Brodu: Dva psa preskočila ogradu i napala 59-godišnjaka i njegovog psa

Policajci su vlasnici spomenutih pasa izdali obavezni prekršajni nalog zbog kršenja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a dostavljaju i izvješće Veterinarskoj inspekciji, dok su ozlijeđenog muškarca uputili na pružanje liječničke pomoći.

Komentari 6

TO
tomo169
13:32 06.10.2022.

Napad psa= kazneno djelo pokušaj ubojstva Samo drastično i drakonski se može riješiti problem.

VL
ZP
zeljko.posaric.9
13:10 06.10.2022.

Neće biti dobro dok god se takvi napadi ne krenu tretirat kao napad smrtonosnim oružjem.

VL
OT
otrovnijezik
13:21 06.10.2022.

Vlasnika eutanazirati a pse odvesti na socijalizaciju.

VL
DU
Deleted user
14:36 06.10.2022.

Izjavila je susjedstvu: ma ne bi oni... Oni su prave maze... Ta pogledajte samo, kako su dražesni...

VL
JB
josip.barisic512@gmail.com
06:48 07.10.2022.

Nažalost, nije rijetkost vidjeti u Sl. Brodu da vlasnici pasa svoje ljubimce šetaju po gradu pa i samom korzu, bez povodca i zaštitne korpe. Nerijetko su to i maloljetnici. Zakon postoji ali nažalost samo na papiru. Interesantno bi bilo javno objaviti podatak koliko je u posljednjih pet godina napisano kazni za prekršitelje Zakona o opasnim psima. Dakle, nadležni uredno primaju plaću, a ne rade svoj posao. Sve dok se ne dogodi ono najgore.

VL
MA
marta22
21:15 06.10.2022.

Svakodnevno psi napadaju ljude, ali se svi napadi ne prijavljuju policiji niti novine o svima pišu. Vlast u međuvremenu ne poduzima ništa: niti su zabranili držanje opasnih pasmina (u Švicarskoj, Ženevskom kantonu zabranjeno ih je 18) niti se kazneno prijavljuju vlasnici...Užas!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.