Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozljede su opasne
Povratak na članak

Užas kod Dubrovnika: Dječak pao sa zgrade vrtića s visine 7 metara. Teško je ozlijeđen

On i još tri prijatelja (svi 2004. i 2005. godište) vjerojatno su se igrali na tom području da bi, pod još nerazjašnjenim okolnostima, pao sa zgrade čija je visina sedam metara

Komentari 3

DU
Deleted user
11:35 09.08.2020.

Sa 15-16 godina se više ne "igraš", pogotovo ne na krovu visine 7 metara. To se ili glupiraš, ili pokušavaš imponirati društvo pa onda zvizneš dolje. Po naslovu sam u prvom trenutku zaključio da je neko dijete zbrisalo mami, popelo se na krov i zviznulo dolje... Inače: ovo je komentar 1. bez vrijeđanja 2. držim se teme 3. bez mržnje. Samo obični komentar, OK?Molim da se to uzme u obzir, fala!

VL
DU
Deleted user
11:36 09.08.2020.

Sa 15-16 godina se više ne "igraš", pogotovo ne na krovu visine 7 metara. To se ili glupiraš, ili pokušavaš imponirati društvo pa onda zvizneš dolje. Po naslovu sam u prvom trenutku zaključio da je neko dijete zbrisalo iz vrtića, popelo se na krov i zviznulo dolje... Inače: ovo je komentar 1. bez vrijeđanja 2. držim se teme 3. bez mržnje. Samo obični komentar, OK?Molim da se to uzme u obzir, fala!

VL
PI
Piksy
15:12 09.08.2020.

Boze me sacuvaj...ne zelim ulaziti u to sad s puno pitanja i kako i zasto..eto desilo se..pomozi mu Boze🙏

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.