Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI IZBORA
Povratak na članak

Užarene glave i svađe u Otvorenom: Togonal morao smirivati Lovrića i Grmoju

"Gospodine Grmoje, nemojte grmiti", rekao je i pitao Grmoju s koliko su doista završili mandata i tko im je dolazio u Klub. Pitao je Grmoju i zašto ljudi bježe od njih. Grmoja uzvraća da im ne dolaze "zbog Bandićeve kese".

Komentari 7

ZV
zvone02
23:48 20.05.2020.

Grmoja lupeta besmislice i prosipa floskule. zahvaljujući upravo Petrovu, Liniću, Čačiću koji su tužili MOL izgubili smo arbitražu, milijune kn državnog novca i osramotili se. nisu poslušali savjet Karamarka da se ide u nagodbu i povlačenje tužbe. nije mi jasno što to ima za reći uhljeb Nadana Vidoševića Vidović koji je utrpan u HGK na trošak obveznika uplate doprinosa. podvalio je hrvatskim radnicima prijevaru zvanu drugi mirovinski stup. sad su "riknuli" tj izgubili 15 milijardi kn 15,000,000,000.00 kn. jedini koji imaju široki osmjeh i pune džepove iz tzv drugog mirovinskog stupa su oni koji upravljaju fondovima i tobože brinu o budućim mirovinama kojih neće biti ili će biti dovoljne za jedne pelena za odrasle.

VL
KA
karlodrago
08:13 21.05.2020.

Ova desnica na čelu sa Škorom postavila je Milanovića i a ko se ne opamete postavit će i SDP,zato škoro pamet u glavu ugledaj te se u ljevicu kako su kompaktni.

VL
ST
stefj
07:22 21.05.2020.

Koja lupetanja u emisiji, no to je i očekivano, krenula je kampanja... Iz ovoga vidimo kako će tko voditi kampanju... SDP standardno temelji svoju doktrinu na mržnji, zavisti i jalu. Glavna im je forca napad koko netko nešto ima, a obrana će im biti da Bero ima mali stan... HDZ će probati s koronom, ekonomskim rastom i gospodarskim mjerama, s time da će prema Škori ići u stilu da su to nezadovoljni bivši članovi stranke... Most isti ko uvijek, svi su drugi isti, samo su oni neka moralna vertikala... jedino Škoro još nema neki jasan nastup, osim razbijanje duopola HDZ-a i SDP-a... No, jedno je sigurno, gospodarstvo će opet biti u drugom planu, mada će svi mahati nekakvim programima, nitko se na to neće obazirati. Razbacivat će se svi raznim obećanjima, dobar primjer je Bero, jedna Njemačka nema proračun da bi ispunila sve ono što on može obećati...

VL
DR
Dragi74
06:39 21.05.2020.

Svađaju se zato što nerade za dobrobit RH nego za svoju osobnu...i naravno mi ovce to plaćamo

VL
AD
adler77
08:26 21.05.2020.

Cim je Hasanbegovic u pokretu nema tu sreće... Potot

VL
DU
Deleted user
10:41 21.05.2020.

Ovaj iz SDP kaže na jesen će biti kriza - i šta to znači da bi SDP trebao doći na vlast? a vidjelo se kako su vodili državu smanjivali plaće, povećavali postojeće i uvodili nove poreze, zaduživali se, a sadad prozivaju ovu vladu koja ima rezultate - povećanje plaća, smanjivanje poreza, suficit proračuna, kreditni rejting iz smeća u investicijski - pa ako itko ima znanja kako se nositi s krizom onda su to ovi iz vlade a ne ovi Bernardićevi cirkusanti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.