Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turizam i izbori u Americi

Uz Trumpa bi u avionu sjelo samo tri posto Britanaca

trump i clinton
Foto: Reuters/PIXSELL
07.11.2016.
u 13:20

Turistička industrija Trumpa ne želi vidjeti na mjestu predsjednika SAD-a

Unatoč iskustvu Donalda Trumpa u poslovnom svijetu, pa i u hotelijerskom biznisu, turistička industrija ga ne želi vidjeti na mjestu predsjednika SAD-a. Turistički profesionalci iz cijelog svijeta, kako pokazuje izvješće londonske burze turizma World Travel Market koja je danas počela u Londonu, radije bi na čelu te velike zemlje ozbiljniju političarku Hillary Clinton.

Za tu je opciju, naime, čak 60 posto od otprilike dvije tisuće anketiranih turističkih profesionalaca, dok Trumpu prednost daje njih samo sedam posto. Zanimljivo je da preostalih tridesetak posto smatra kako niti jedno od njih dvoje nisu dobro rješenje za globalnu industriju putovanja. 

Trump je loše prošao i u anketi među britanskim turistima. Da mogu birati između Clinton i Trumpa pored koga će sjediti u avionu, 17 posto bi izabralo sjedalo pored američke predsjedničke kandidatkinje, dok bi njih samo tri posto sjelo uz Trumpa. Britanski političari prošli su u ovoj anketi, medu otprilike 1.500 britanskih turista, nešto bolje. Uz premijersku Theresu May sjelo bi u avionu njih 20 posto, a najbolje prolazi britanski ministar vanjskih poslova Boris Johnson s 23 posto Britanaca koji bi njega izabrali za prvog susjeda u avionu. 

Komentara 13

ST
stomugromova
13:46 07.11.2016.

Idiotizam korumpiranih medija na temu" ocrni Trumpa što više možeš"! Nekad su postojali neovisni i nepotkupljivi novinari sa stavom.Danas imamo umjesto novinara ,financijski obojane aktiviste bez stava i bez kičme.Ima jedna uzrečica kod naših istočnih susjeda koja kaže:"Dokon pop krstii jarad" !! A ja bih dodao:"Dokoni aktivisti koje nazivaju novinarima,mlate praznu slamu sa ovakvim i sličnim anketama" ! Amen !

NE
Neonacionalist
15:02 07.11.2016.

Da ja mogu birati kraj koga bi sjeo u avionu svakako bi odabrao Trumpa jer mi se čini puno zanimljivijom i duhovitijom osobom .

DU
Deleted user
16:35 07.11.2016.

Trump ce pobjediti akobogda,pa neka se britanci voze traktorima............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije