Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'za bolji brdovec'

Uz potporu generala branitelji samostalno izlaze na izbore

izborna kutija,izbori,listići
Duško Marušić/PIXSELL, ilustracija
07.05.2013.
u 08:57

- Želimo raditi, a ne biti nijemi promatrači. Vrijeme je da se u politiku uključe mali ljudi, poručuje nositelj liste Željko Baća

Uz potporu generala branitelji iz Brdovca samostalno izlaze na lokalne  izbore 19. svibnja. Predvodi ih Željko Baća koji u priopćenju navodi kako se Nezavinsa lista branitelja Brdovca uključila u izbornu utrku u želji za aktivnim sudjelovanjem u rješavanu brojnih problema Brdovčana, a žele i podizati standard ekonomski prosperitetne jedinice lokalne samouprave. 

- Želimo raditi, a ne biti nijemi promatrači. Političke stranke samo iskorištavaju braniteljsku populaciju kao glasački stroj. Mi smo neovisni i imao svoj program kojega smo usmjerili prema svima. Jer mi se želimo baviti rješavanjem problema, a ne politizirati kako to mnogi na vlasti čine. Politika nije samo za odabrane elite, došlo je vrijeme da se u politiku uključe obični, mali ljudi, poručuje nositelj liste. 

>>Bandić: Moja lista za Skupštinu može komotno biti lista za Sabor

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije