Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUGO

Uz obalu i dalje jako nevrijeme: Prekinute brojne trajektne i katamaranske linije.

Nevrijeme
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
16.11.2019.
u 17:10

"Danas u predvečernjim satima na srednjem Jadranu očekujemo pojačane udare juga što će stvarati valove visine četiri-pet metara, a na otvorenom moru i do šest metara," rekla je Ivulić.

Zbog vremenskih neprilika u subotu su u prekidu sve katamaranske linije koje povezuju Split s otocima na srednjem Jadranu, a u predvečernjim satima na tom se području očekuje pojačano jugo. Valovi bi mogli dosezati visinu i do šest metara, doznaje se od voditeljice Jadrolinijine agencije u Splitu Jelena Ivulić.

Nevrijeme
1/8

"Danas u predvečernjim satima na srednjem Jadranu očekujemo pojačane udare juga što će stvarati valove visine četiri-pet metara, a na otvorenom moru i do šest metara," rekla je Ivulić.

Zbog pojačanog juga u prekidu su trajektne linije Trogir/Soline-Drvenik Mali-Drvenik Veli, Sućuraj-Drvenik, Dubrovnik-Lopud-Suđurađ, Zadar (Gaženica)-Ist (Kosirača)-Olib-Premuda (Krijal)-Mali Lošinj (putovanje će se izvršiti u nedjelju 17.11.2019. ako vremenski uvjeti dopuste).

Osim trajektnih, u prekidu su i katamaranske linije Rab-Lun-Tovarnele (Novalja)-Rijeka, Mali Lošinj-Cres-Rijeka, Split-Hvar-Vela Luka-Ubli, Split-Vis, Split-Bol-Jelsa, Split-Rogač-Milna i Split-Hvar-Korčula.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije