Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božićni domjenak na gradilištu Hoto Grupe

Uz kuhano vino Horvatinčić&Co. slavili temelje na Cvjetnom

Hoto
Igor Kralj/Pixsell
23.12.2009.
u 23:39

– U ovaj projekt planiramo uložiti 108 milijuna eura, a dosad smo potrošili 45 milijuna eura - pohvalio se Horvatinčić.

Mnoštvo javnih osoba okupilo se sinoć na božićnom domjenku koji je na gradilištu budućeg stambeno-trgovačkog kompleksa “Cvjetni prolaz“ u središtu Zagreba organizirao poduzetnik Tomo Horvatinčić, odnosno Hoto Grupa. Osim Božića, povod slavlju na gradilištu bila je prva završna faza izgradnje, odnosno druga etapa realizacije projekta.

– U ovaj projekt planiramo uložiti 108 milijuna eura, a dosad smo potrošili 45 milijuna eura. Osim garaže, uz trgovački centar bit će sagrađeno 47 stanova i pet penthousea od kojih su svi prodani u roku od tri dana – pohvalio se Horvatinčić u svom govoru dodajući da za stanove već ima dvjesto zainteresiranih.

Iduće godine, najavio je, sve bi trebalo biti dovršeno. A među okupljenima bili su braća Zdravko i Zoran Mamić iz Dinama, Zvonimir Sunara Suki, Tarik Filipović, Josip Radeljak, a kako je rekao Horvatinčić, i susjedi s Cvjetnog trga te drugi. Uz svirku zagrebačkog banda Kužiš stari moj jeli su bakalar i odojak i pili kuhano vino i kuhanu rakiju.

Komentara 9

DO
doktorica
06:41 24.12.2009.

Još jedan trgovački kompleks,ali uskoro građani neće imati novaca za sve te \"komplekse\".

IN
insekticid
00:05 24.12.2009.

bravo tomo! i, tako su zagrepčani i hrvati rastjerali udbaška strašila. e, da je više ovakvih momaka zagrebu i hrvatskoj!

SK
Skipper
23:51 23.12.2009.

Strava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije