Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oleg Butković:

'Uz Kolindu Grabar-Kitarović bit će svi normalni članovi HDZ-a'

Oleg Butković
Foto: Miranda Cikotic/Pixsell
1/3
17.09.2019.
u 15:53

Strateški cilj stranke je pobjeda na predsjedničkim izborima, to je jasno svima, pa i onima koji se možda ne slažu s nekim stvarima u stranci, kaže Butković

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković izjavio je u utorak da će uz predsjednicu Republike Kolindu Grabar-Kitarović, kao kandidatkinju HDZ-a, biti svi normalni članovi HDZ-a, a onima koji se ne slažu s politikom stranke treba samo ponoviti kako je najvažnija pobjeda na predsjedničkim izborima.

"Svi koji su normalni pridržavat će se toga da trebamo pomoći predsjednici na ovim izborima", rekao je Butković novinarima uoči sjednice užeg kabineta Vlade.

Novinari su na takav odgovor konstatirali kako to znači da ima i onih koji nisu normalni.

"Strateški cilj stranke je pobjeda na predsjedničkim izborima, to je jasno svima, pa i onima koji se možda ne slažu s nekim stvarima u stranci. Mislim da bi im trebalo biti važnija pobjeda na izborima", poručio je Butković.

Upitan hoće li biti onih koji se toga neće držati Butković je kazao kako bi bilo dobro da ih nema.

Dodao je kako članove HDZ-a ne treba kažnjavati nego im "samo treba ponoviti i oni će shvatiti to".

Komentara 8

MO
moškov
16:39 17.09.2019.

a pupavac ....jel on glasuje ..

MO
moškov
16:11 17.09.2019.

normalni clanovi hdzeja ....pa kakova je to recenica. .

SI
sifoklop
18:47 17.09.2019.

evo ja nisam normalan i što ćemosad Butkoviću. PLjU C.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije