Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebački gradonačelnik dijelit će biračima i 2,5 dl soka
Povratak na članak

Uz energetski napitak lakše će putovati od Iloka do Dubrovnika

Iako piše da je energetski napitak, to je samo mješavina koncentrata nekoliko vrsta egzotičnog voća, nešto umjetnih boja i onih E-brojeva.

Komentari 8

OB
-obrisani-
08:33 12.11.2009.

Dosta bljujemo od njegovih bedastoća,sad bi trebali to piti i očistiti ionako prazna crijeva. Usput jel taj čarobni napitak ispitan od nadležnih organa? EL Bandi taj eliksir mučka od moje love.Ovaj mjesec podignuta je pričuva za 5,71 kn.Uzeo je litru mlijeka djeci.

VL
MA
maxxxx
09:34 12.11.2009.

Ovo piće odlično predstavlja našeg Milana. Bućkuriš koncentrata i konzervansa, valjda da bude za svakog ponešto i to sve pod lažnom etiketom energetskog napitka. I opet će se naći onih koji će to piti.

VL
Avatar trunchbull
trunchbull
14:00 12.11.2009.

Nemojte tako! Pa ovaj osvježavajući enrgetski napitak je odličan laksativ i može pomoći kod probavnih smetnji. Ha ha ha ha Živio Milan i njegov čarobni napitak!

VL
ZA
zagrepcaninb
14:39 12.11.2009.

Blago nama zagrepcanima sto davanjem poreza, prireza te placanjem komunalija, parkiranja i jos puno drugih stvari financiramo bandicevu kampanju. Blago nama, jer dok je nas bit ce takvih Banditica. Jer cijena je nepoznata ali to kosta par miliona kuna. \'Halolo Bing, imam za tebe dobar posao.\' \'Ma nista ne brini, dobro cemo zaraditi. Rodjo d.o.o. sve placa.\' \"ne, dobro si me cuo. Da. Placaju to one budale koje su me izabrali za gradonacalnika.\' \'Da dobro velis. Bas su budale. Nas Rodjo d.o.o. masno zaradjuje na njima. \' \'Ma kakvi kriminal. To je business. Samo business. \'

VL
DO
doktorica
07:59 12.11.2009.

Čista kemija

VL
BL
Blackwater
14:26 12.11.2009.

Ej Bandiću, jel Ti je to Tvoja bosanska \"muška voda\"??? Koji ste vi političari cirkusanti, do Bog miloga.

VL
ZA
zagrepcaninb
10:37 13.11.2009.

Napitak Bandic za 20 miliona EUR. \'Halo Bing. Imam nesto za tebe.\' \'Da, daaa, 20 miliona. ma ne kuna, euroa burazeru.\' \'Jest. Dijelimo. Da dijelom. Kako to misli. ne 20% nego popola.\' \'Da to ti je ono halbe pijem halbe sarcu geben.\' Pitas tko je sarac. Pa naravno, Banditic.\' \'ej rodjo, dostavi mi onaj broj ziro racuna u banci.\' \'Da Rodjo d.o.o. Grude.\' \"pa jasta brate, mate Boban i Bandic. Pardon Banditic.\' \'Da a budale neka glasaju. Mi ionako samo peremo novce. A kad postane pricednik Banditic ce da nas sve cuva jer prvo treba sacuvati seb.\' \'Kako to mislis od koga. Pa od istrage. Ovako kad postane sef USKOKu nitko mu nista ne moze.\' A sad Banditicevi volonteri, hocu dobiti 1000 minusa. Navalite.

VL
ST
stripi
18:59 13.11.2009.

Glas za Milana Bandića je glas za Ivu Sanadera koji stoji iza njegove kandidature. Jedini način i izbjegavanje kaznenog progona za njih dvoje je da Bandić pokuša postati Predsjednik te na taj način obojici omogući imunitet, barem na neko vrijeme. Žalosno, jadno i prozirno, a što je najgore Bandić svojom kandidaturom vrijeđa birače.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.