Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sporni ugovori
Povratak na članak

Uz 116 zaposlenih nije im imao tko planirati sastanke i raditi kave

Samo za otpremnine višku radnika Grad Sisak je isplatio lani milijun kuna, a za honorare dodatnih pola milijuna. Neki su dobili i jedno i drugo...

Komentari 1

CI
ciglica
08:37 19.12.2010.

Puta koliko ono gradova, koliko ono općina, dvadesetak županija. A manje više se svuda tako radi . Ili još i gore. Ponavljam, sve su to školovani dečki koji znaju samo trošiti i nikakav razvoj gospodarstva tu ne pomaže, jer njima nikada neće biti dosta. Tu treba oštro rezati. Čak i ne davati otkaze, ali rapidno smanjiti plače i eliminirati nepotrebne ili duplo plačene poslove. Vjerujem da bi na tim uštedama zakrpali proračun i da se nebi trebali zaduživati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.