Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvjetna kazna
Povratak na članak

Bivši načelnik Lopara nepravomoćno proglašen krivim zbog nezakonitih pozajmica

Uskok je optužnicu protiv Andreškića podignuo sredinom 2016., tereteći ga za zloporabu položaja i ovlasti

Komentari 3

DU
Deleted user
00:19 14.05.2020.

Spomenuti bivši HDZ-ov načelnik općine Lopar na otoku Rabu je nakon mandata postao bogatiji za nekoliko građevinskih parcela (predujmi su se davali u gotovini u iznosima koje A.A. ne može dokazati svojim poslovnim knjigama), kada se gradio Konzum u Loparu tada je oprošteno 800.000kn komunalnog doprinosa, kafić Time unutar zgrade Konzuma je "dobio" njgov tast, a sada mislim da je isti to "otkupio" pa je sada i vlasnik. To je korupcija za koju bi bilo koji načelnik (da nije član HDZ-a) završio u zatvoru.

VL
DU
Deleted user
00:15 14.05.2020.

Naravno da je član HDZ-a. Radi se o tome da dotični nije odgovarao niti za 10% nelegalnih radnji tijekom načelničkog mandata. Ima puno stvari koje DORH, a i Povjerenstvo o sukobu interesa nije uopće registriralo.

VL
Avatar Ronin
Ronin
19:16 06.03.2018.

Je li možda član HDZločinačke organizacije?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.