Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB

Uvjerio Slovenca (22) da ima nadnaravne moći pa ga zatočio na mjesec dana

Zagreb: U eksploziji plina u stanu ozlijeđena jedna osoba
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL/Ilustracija
10.02.2023.
u 12:48

Izazvavši njegovu znatiželju, a prema prethodnom dogovoru, 9. siječnja ove godine na zagrebačkom se području sastao i upoznao s 22-godišnjakom, kojega je zatim odveo u stan na Trešnjevci

Lažno mu se na društvenoj mreži predstavljajući kao osoba s nadnaravnim moćima i specijalist za katastrofe, 37-godišnjak je 22-godišnjeg Slovenca odveo u zagrebački stan gdje ga je mjesec dana držao zatočenim, uskraćujući mu i hranu, a što je otkrila policija i pritvorila ga.

 

Iz zagrebačke policije u petak su objavili kako su nakon kriminalističke istrage 37-godišnjeg muškarca pritvorili te kazneno prijavili zbog protupravnog oduzimanja slobode 22-godišnjem Slovencu. Osumnjičen je da je ljetos putem društvene mreže stupio u kontakt s mladićem kojem se lažno predstavljao kao specijalist za katastrofe, a ujedno i kao osoba s nadnaravnim moćima.

Izazvavši njegovu znatiželju, a prema prethodnom dogovoru, 9. siječnja ove godine na zagrebačkom se području sastao i upoznao s 22-godišnjakom, kojega je zatim odveo u stan na Trešnjevci. Na toj adresi, sumnjaju u policiji, osumnjičeni ga je od tada do prošlog utorka držao zatvorenim u stanu i ograničavao mu slobodu kretanja, pri čemu mu je često uskraćivao hranu te ga verbalno zlostavljao.   

Nakon što je nad njim dovršila istragu, policija ga je predala pritvorskom nadzorniku, dok je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeto posebno izvješće.

VIDEO Potresna fotografija ganula sve: Otac za ruku držao kćer (15) koja je preminula pod ruševinama

 

Ključne riječi

Komentara 3

MI
Mikis
15:28 10.02.2023.

malo se sm homo keks pretvorio u keks roba i robovlasnistvo. policija u svasta vjeruje.

Avatar KmicaSKvarta
KmicaSKvarta
14:20 10.02.2023.

Kako možeš sa 22 godine ići kod lika od 4 banke u drugoj državi koji tvrdi da ima nadnaravne moći. Jel i taj dečko malo zaostao kao ovaj bolesnik koji ga je zatočio.

Avatar barba_barba
barba_barba
09:13 11.02.2023.

Netko je uvjerio Slovence da imaju i izlaz u medjunarodno more

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije