Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
leš u kraljevici

Uvala Scott: Utopio se dječak iz Zenice koji je bio na ekskurziji

pronađeno tijelo mladića
Goran Kovačić/PIXSELL
31.05.2012.
u 16:45

Kako se doznaje, sa svojim kolegama iz razreda dječak se oko 13 sati uputio do plaže, navodno je jedno vrijeme plivao, a potom je netko iz skupine primijetio da ga nema i na površini mora u plićaku uočio da pluta tijelo

Petnaestogodišnji osnovnoškolac iz Zenice utopio se danas poslijepodne u moru u uvali Grabrova u Kraljevici pred turističkim naseljem Uvala Scott u kojem su učenici smješteni na ekskurziji po primorju. Kako se doznaje, sa svojim kolegama iz razreda dječak se oko 13 sati uputio do plaže, navodno je jedno vrijeme plivao, a potom je netko iz skupine primijetio da ga nema i na površini mora u plićaku uočio tijelo kako pluta.

Dječaka su izvukli na plažu, no više nije davao znakove života. Zasad se ne znaju okolnosti stradavanja, je li utapanju prethodilo ozljeđivanje, je li mu pozlilo ili je u pitanju zastoj srca pa je zamjenica županijskog državnog odvjetnika naložila da se tijelo odveze na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar damat
damat
21:51 31.05.2012.

Jadni roditelji, jadno dijete. Kakva tuga!!! Žao mi je...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije