Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE OZLIJEĐENIH

Utrkivao se po ulicama Londona pa Ferrarijem naletio na skupinu pješaka

london, hitna pomoć
Foto: Press Association/Pixsell
12.12.2016.
u 15:14

Glasnogovornik policije Metropolitana kazao je kako su dobili poziv o naletu na pješake u Battersea Park Roadu. Rekao je da se vozač zaustavio na mjestu događaja te da se istraga nastavlja.

Šest osoba je ozlijeđeno nakon što se vozač Ferrarija zaletio u skupinu koja je hodala cestom u jugozapadnom djelu Londona, javlja Daily Mail.

Do nesreće je došlo nakon što je Ferrari 458 zahvatio rubnjak i udario u pješake, a navodno je jedna osoba odletjela preko ograde i pala na zadnji dio automobila koji je bio parkiran na ulici ispod nadvožnjaka. Talijanska jurilica navodno je sudjelovala u utrci s Range Roverom.

– Navodno je automobil sudjelovao u utrci s Range Roverom te je udario osobu koja je pala s nadvožnjaka i sletjela na automobil koji se nalazio ispod – rekla je Zoe Saxby, konobarica iz obližnjeg kafića. Ona nije vidjela nesreću već je na mjesto događaja stigla nakon desetak minuta.

Hitna pomoć i policija dobile su poziv u 10.30 sati po lokalnom vremenu da dođu u ulicu Battersea Park Road. Očevidac je kazao kako je na ulici bilo oko šest kola hitne pomoći, policijski kombi i nekoliko policijskih automobila.

Glasnogovornik policije Metropolitana kazao je kako su dobili poziv o naletu na pješake u Battersea Park Roadu. Rekao je da se vozač zaustavio na mjestu događaja te da se istraga nastavlja. 

>> Autom probio živicu na Vukovarskoj i zaustavio se na tramvajskoj pruzi

Komentara 2

DU
Deleted user
16:45 12.12.2016.

Nek gospon traži izručenje u rvacku, tu ce kaznit ' bezobrazne i nadasve neuljudjene pješake koji su bezobrazno i izazovno hodali po pločniku.

PO
poluprovokator
16:30 12.12.2016.

E sad da je pratiti koliku će kaznu ovaj platiti i odrobijati za razliku od naše "zlatne mladeži" i "kontraverznih poduzetnika"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije