Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAJU 4 CJEPIVA
Povratak na članak

Utrka za cjepivom protiv Covida: Kineska cjepiva stižu prva?

Kina ima četiri cjepiva protiv COVID-19 u završnoj fazi kliničkog ispitivanja

Komentari 4

SO
Sobrudolf
09:22 15.09.2020.

Cjepivo je bilo spremno jos prije pustanja virusa iz labosa, ovo sve sto se radi je plan strasenja ljudi da bi na kraju uplaseni molili za cjepivo. A racun ide jednostavno: nekoliko milijardi doza cjepiva puta iznos Eura za dozu, a spominju i dvostruko cijepljenje, eto pinkice u bilionima, a vjerovatnije i trilionima Eurica od zaplasenih ovcica. Meni ga nece uvaliti, nemam nista protiv da prebolim u krevetu tu "opaku" i "smrtonosnu" bolest!

VL
DU
Deleted user
18:01 15.09.2020.

Opet ponavljam a vi slobodno brišite: cijepivo je bilo dostupnoi prije "pandemije" ali je trebalo "uvjeriti" ljude da je ono fakat potrebno! A kako je to bolje napraviti nego sa umrlim "pacijentima"!

VL
JA
Jania
10:22 15.09.2020.

Hahaha.... proširili zarazu, pa sad od njih trebamo kupiti cjepivo?!? Je li to po onoj dalmatinskoj "Daj dite materi"?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.