Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napokon se upoznali

Usvojile ih različite obitelji: Braća blizanci sreli se nakon 68 godina

blizanci
Foto: Poljski Crveni križ
28.08.2015.
u 09:34

Nakon 68 godina braća blizanci George Skrzynecki i Lucjan Poznanski iz Poljske ponovno su se sreli

Nakon 68 godina braća blizanci George Skrzynecki i Lucjan Poznanski iz Poljske ponovno su se sreli. Njih su dvojicu, naime, 1947. godine usvojile dvije različite obitelji, nakon što im se majka teško razboljela, a oni su smješteni u sirotište.

George Skrzynecki je kao 18-godišnjak iz pisma koje mu je majka ostavila saznao da ima brata blizanca. Majka mu je preminula još 1952. godine, a iako je pokušavao pronaći brata, Skrzynecki nije u tome uspio sve te godine. U sedamdesetima je emigrirao u SAD gdje je osnovao vlastitu obitelj.

No, prije godinu dana javila mu se jedna mlada žena iz poljskog Crvenog križa. Kazala je kako istražuje o obitelji svoga oca Lucjana Poznanskog koji je upravo brat blizanac Georgea Skrzyneckog.

Njih dvojica su se prije nekoliko dana sastali u Varšavi.

– Želim čuti sve o Lucjanovu životu i ispričati mu svoju priču – rekao je George.

>> Majci dvogodišnjih blizanki dosadila pitanja znatiželjnika. Evo kako im je odgovorila!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije