Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojstvo Momčila Tišme
Povratak na članak

Usvojena tužba obitelji ubijenog hicem u Oluji

Prije je odbijen zahtjev obitelji radi odštete od 880.000 kn zbog ubojstva Tišme, a sad država mora dokazati da ga nisu ubili hrvatski vojnici

Komentari 5

FR
frend1
16:17 30.06.2022.

A miša ti malog, kad bi nama Srbija isplatila pola od ovih 880.000kn za svaki hitac u lubanju, koji je prouzročila SAO Krajina, Beli Orlovi, Crvene beretke, Šiltovi, razne TO, Dušani Silni.... A ovako, još jedan deal Plenkovića i Pupvca,, odnosno HDZa i SDSSa, dvije najveće državotvorne stranke u Hrvata, jelte...

VL
AG
Agricola
18:15 30.06.2022.

U kojem se to sudskom procesu mora dokazati da se nešto nije dogodilo? To sam vidio samo kod Višinskog u SSSR-u i kod Carle Del Ponte u Haagu. Oni kažu da si ti kriv pa ti dokazuj da si nevin. A u svim normalnim uređenim pravnim sustavima demokratskih država tužitelj je taj koji mora dokazati krivnju onoga koga optužuje. Tako da, nije nikakvo čudo da je Anti Gotovini po dolasku u Haag prvi zahtjev prema Mišetiću bio da se Čedo Prodanović izbaci iz Čermakove a Miroslav Šeparović iz Markačeve obrane jer je Gotovini u startu bilo jasno da ako ta dva trula jaja ostanu u zajedničkoj košari, da će rušenje teze da je vojno redarstvena operacija Oluja bila UZP biti jako teška ako ne i nemoguća misija.

VL
Avatar Idler
Idler
16:46 30.06.2022.

A kaj je vstreljen vu "Voćini" ?

VL
DU
Deleted user
15:50 30.06.2022.

Demokraciju bi hrvati trebali znati, a to nikakve veze nema sa zapadom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.