Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krivolovac kod Novske
Povratak na članak

Ustrijelio trofejnog jelena od 200 kg

Strijeljanjem jelena lovce oštetio za 30.000 kuna

Komentari 7

FI
Fisherman
12:17 04.08.2015.

Ne neubijaju i jedni i drugi iz zabave.Lovci ubijaju iz zabave a krivolovci da se prehrane.

VL
DU
Deleted user
23:47 05.08.2015.

Te divljači se toliko namnožilo da će uskoro i u kuće ulaziti. Možda ga je netko odstrijelio jer mu je uništavao usjeve a lovci se obično u takvim situacijama prave nevješti. Zanima me kako moja oranica može podpadati pod lovište, divljač se tu može bez problema hraniti, jer joj je draže jesti mladi kukuruz nego staru suhu travu, a ja sam samo pasivni promatrač. Kažu neki da su čagljevi na deset do dvadeset kilometara od Zagreba.

VL
Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
11:08 04.08.2015.

Kako je to točno oštetio lovačko društvo? Tako što ga oni nisu mogli ubiti? Krivolovac, lovac, u čemu je razlika osim što lovci imaju knjižicu da su članovi nekog društva. Licence to kill. I jedni i drugi ubijaju iz zabave....

VL
BB
bozo boric
09:35 05.08.2015.

oslijepite krivolovca...

VL
MB
Mario_Bros
13:00 04.08.2015.

riječ LOVAC ne znači da se šetaju po šumi i sa automatskim puškama ubijaju životinje nego da održavaju lovišta i brinu o nekakvoj ravnoteži, SAD se zamislite da cijelu godinu ulažete svoj trud i vrijeme i novac i onda dođe netko "pametan" i sve uništi da li bi tada bili ravnodušni

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.