Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK U BERLINU

Ustrijelili golog mladića koji je u fontani nožem napao policajca

nož,knife
Duško Jaramaz/PIXSELL
28.06.2013.
u 21:23

Mladić star oko 20 godina poslije je umro na mjestu događaja. U fontani se rezao nožem

Policija je upucala golog muškarca koji je nožem prijetio policajcima u Berlinu, javlja Herald Sun. Muškarac je poslije preminuo na mjestu događaja.

Glasnogovornik policije Stefan Redlich rekao je kako su prolaznici danas ujutro prijavili da se muškarac, star oko 20 godina, čudno ponaša i maše dugim nožem u fontani Neptun, blizu berlinske vijećnice. Policajci su ga pokušali uvjeriti da spusti nož, no on se počeo rezati.

Jedan je policajac ušao u fontanu kako bi ga pokušao zaustaviti, no mladić je krenuo prema njemu s nožem. Drugi policajac je pucao nakon što je mladić ignorirao naredbe da se zaustavi.

Autopsija će pokazati je li mladić umro od policijskih metaka ili rana koje si je sam nanio nožem.

>> Podivljali muškarac nožem napao troje djece na ulici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije