Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPUST

Uštedite vrijeme i novac

online kupnja
Foto: Thinkstock
10.01.2016.
u 08:00

Jeste li znali da su usluge koje kupite online povoljnije od onih u prodavaonicama? Osim toga, za obavljanje kupnje dosta je svega par klikova. 

Zamislite da ugovorite svoje auto osiguranje za par minuta bez da morate napustiti svoj dom, a vrijeme koje biste inače proveli čekajući u dugim redovima na šalterima provedete sa najdražima! A uz to ostvarite i povoljniju cijenu te dodatni popust.

Upravo to je moguće pomoću Allianz auto osiguranja. Na web stranici možete u svega par klikova provjeriti cijenu, a ukoliko zatražite promo kod, na već najpovoljniju cijenu ostvarujete dodatni popust.

Allianz osiguranje od obvezne odgovornosti daje vam i značajnu dodanu vrijednost koju dobivate prilikom ugovaranja: pomoć na cesti, multipluscard bodovi, pravnu pomoć te superbonus.

Kliknite ovdje i detaljnije provjerite sve pogodnosti koje ostvarujete ugovaranjem online Allianz auto osiguranja.

Uz to, na dar dobivate tromjesečnu pretplatu na online izdanje Večernjaka, e-večernji, kako biste sve novosti mogli pratiti prvi, uvijek i svugdje. Uz e-večernji ćete svake subote moći uživati i u jednom od Večernjakovih luksuznih magazina: Living, Diva, Slano&Slatko te Moje zdravlje.

Nemojte više čekati, ugovorite online auto osiguranje već sada, provedite svoje vrijeme kvalitetnije i pritom uživajte u sadržaju za cijelu obitelj!

Komentara 1

DU
Deleted user
10:15 10.01.2016.

Jesenti milu bigulicu, pristajem na sve ako preko Allianza osiguram auto za 0,00 kuna. Bude li mi to omogućeno, zauzvarat na svim portalima dan i noć pisat ću nevjerojatne hvalospjeve o tome osiguravajućem društvu. Dakle, gospodo "alijanceri", razmislite o mojoj doista primamljivoj pomudi pa mi javite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije