Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poginula 2017. godine
Povratak na članak

Ustavni sud usvojio tužbu obitelji malene Madine Hosseini

Zanemareno je da je u deset godina Srbija odobrila samo 47 izbjegličkih statusa

Komentari 4

MA
marta22
10:57 21.04.2021.

Bio Orban ne znam kako antipatičan i nepopularan, žica na granici je u ovom cirkusu s "izbjeglicama" jedino rješenje.

VL
NI
NikoCro
11:37 21.04.2021.

Je li ovo moguce ljudi moji, a oni mogu onako bez dokumenata ilegalno ulaziti u RH i pitam se tko im placa te odvjetnike a da ne pricamo o skupima telefonima itd, e moja Hrvatska čim propupa snasle nas nevolje

VL
RE
reborn
11:12 21.04.2021.

Što kaže Februarka? Ona sigurno ima mišljenje o svemu i svačemu - je li Srbija sigurna zemlja ili nije?

VL
DU
Deleted user
12:35 28.05.2021.

Tko plaća te ustavne suce? Afganistan? Srbija? SAD? Bojim se da ih mi plaćamo, a oni rade za prije navedene. Neka se malo bave za promjenu pravičnim suđenjem i pravom na vlasništvo lojalnih građana RH. Npr. oglasili su se nenadležnim za pogrešno i protuzakonito naplaćivanje sudskih pristojbi i sada ih sudovi naplaćuju kako se kome hoće, bez ikakve kontrole i transparentnosti. Npr. Visoki trgovački sud je na sjednici donio tumačenje Zakona o sudskim pristojbama i Tarife koje je suprotno jasnom tekstu zakona. i? Ništa. Ustavni sud se time eksplicitno ne želi baviti. A te tarife su i više tisuća kuna razlike u odnosu kako izričito piše u zakonu. Bravo RH(odezija).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.