Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVREMENA MJERA
Povratak na članak

Dobra vijest za građane! Obustavljena uredba o gospodarenju otpadom, nema poskupljenja

Upozoravali smo da nije normalno da cijela Hrvatska tuži ministra Ćorića za kaos koji je napravio u sektoru gospodarenja otpada, kaže Mihael Zmajlović (SDP)

Komentari 3

ZO
zoranos
17:01 30.01.2020.

Mogu oni odlagati odluke, ali činjenica je da je ovakav način razvrstavanja otpada direktiva EU i ako to nećemo raditi idu veliki penali za RH. Druga stvar je što naši lokalci ne znaju od tog otpada napraviti biznis i zaraditi pare, pa onda deru narod kao da se radi o dodatnim poslovima i samim time troškovima. Da to je dodatni posao jer ne ide više jedan kamion po sve već sada idu 4, 5 - ali dajte unovčite taj otpad!!!! Kg papira se prodaje po 50lipa, metal puno više, plastiku recikliraš i boce prodaješ natrag trgovcima, kompost poljoprivrednicima ... jel to teško unovčiti??? Da se unovči sve to odvoz i održavanje bi bilo skoro besplatno - skoro.

VL
KO
Kokoiduhovi
18:30 30.01.2020.

Zaista sramotno loše pripremljeni propisi i provedba, Strašno. O svim, građanima bitnim i životnim pitanjima, rokovi ali i procedura davanja primjedbi, su prekratki odnosno presloženi . Ljudima treba o svim pitanjima koji se direktno tiču naših novčanika i dnevnih problema, omogućiti dobro upoznavanje, jednostavno ali u bitnom pojasniti , uputiti na davanje primjedbi i ne samo e-Građanima, nego i poštom, na web stranici davatelja usluge, svom saborskom zastupniku ( ako smo nekom dali glas, očekujemo da radi za nas)

VL
Avatar links
links
17:31 30.01.2020.

ipak bi bilo dobro polkupiti smeće iz poglavarstva... zauvijek

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.