Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privremena mjera
Povratak na članak

Ustavni sud odgađa ovrhe za tvrtke i građane

Ovrhe se nisu slučajno nametnule, i to kao presudne za jednog od predsjedničkih kandidata

Komentari 10

BE
belimo
19:43 07.01.2015.

A što je sa tzv HANŽEKOVIĆ biznis ovrhom gdje papreno naplačuju sitne dugove u ime HTV-a , komunalije i sl. Za neki sitni,mjesečni račun od pretplate čovjeka ogule za 1000 kn bezveznih troškova. I tako godinama tjeraju desetmilijunske iznose nana svoj mlin. Ovrhe su krenule uvođenjem javnih bilježnika kojima je to zlatna koka. Realan trošak ovrhe ne bi smio biti preko 50 kn.

VL
GR
grgaman
20:23 07.01.2015.

Kasno drugovi

VL
Avatar navijač
navijač
20:59 07.01.2015.

Stali su zbog izbora a nastavak je u Ponedjeljak .

VL
GO
golub
07:37 08.01.2015.

Do izbora da se ovrhom institucijana ne nanese šteta a građani kao da nisu važni.

VL
GU
gustirna
21:10 07.01.2015.

Clanovi jugokomunsticke partije koji sebe zovu ustavni sud ukljucili se u kampanju svoga udbokomunjare josipovica odgađajuci ovrhe kako bi pridobili sinciceve glasace za svog jugokomunistickog zamporion kriminalca.....ali pasti ce i ta komunisticka krivosudna udruga......nadajmo se da ce hadeze ovo prijaviti josipovicevom jugokomunistickom kolegi u dip-u.......hihihihi

VL
Avatar emilsalis
emilsalis
19:57 07.01.2015.

Nadleznost Ustavnog Suda RH nije da pojedinacno resava slucaje povrede ustavnosti (recimo o ovrhi)vec da generalizira sudsku praksu ! Ako je vec doneta neka odluka o ovrhi onda ona treba biti tako definisana da je svaka sledeca odluka suvisna !!

VL
MX
MXLCLGTG
00:15 08.01.2015.

Ustavni sud bi trebao sve ovrhe blokirati jer ovakav ovrsni zakon ne samo da je neustavan nego je smisljen da bi se mogli na zakonit nacin gradjani opljackati u korist banaka ili nekih drugi ali ustavni sud kasno je shvatio da nesto ne stima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.