Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA POŠTENO SUĐENJE

Širić tvrdio da ga je Maleš kao pouzdanik Uskoka poticao na mito, Ustavni sud mu tužbu odbio

10.02.2023.
u 10:01

U slučaju iz 2011. Željko Širić upao je u zamku koju mu je USKOK postavio koristeći tadašnjeg predsjednika Hajduka Hrvoja Maleša kao pouzdanika

Komentara 6

ZA
Zakarija
11:21 10.02.2023.

Nema pokvarenijeg kluba doli hayduga pa javna je tajna da je kupljeno zadnje njihovo prvenstvo te došao covjek po novac koji su mu ostali dužni

DU
Deleted user
11:14 10.02.2023.

VL daje prostor čovjeku pravomoćno osuđenom za kriminal, kako bi se oprao od nedjela koja je počinio. Kako gadljivo!

DU
Deleted user
10:58 10.02.2023.

U jednostavnom predmetu korupcije od počinjenja kaznenog djela do odlaska na odsluženje kazne prošlo je "samo" 7 godina. Umjesto osam "posvojitelja" iz Zambije bilo bi bolje da RH uveze osam zambijskih sudaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?