Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vraćanje povjerenja u izborni sustav

Ustavni suci moraju spasiti kredibilitet izbora i Ustavnog suda

17.12.2022.
u 10:09

To hoće li se Ustavni sud oglasiti deset ili 20 dana prije ili poslije manje je bitno od toga da ustavni suci ovoga puta doista osiguraju donošenje zakona koji će jamčiti vjerodostojnost izbornog sustava. Iako treba primijetiti da su imali više nego dovoljno vremena za odluku, s obzirom dna to a je savjetodavna rasprava o ovom pitanju provedena još prije ljeta

Komentara 14

Avatar spremno zidam
spremno zidam
12:58 17.12.2022.

Ustavni suci su nakupina ljudi postavljenih kao rezultat politicke trgovine i kompromisa HDZa i SDPa. Dakle ocekivati od njih da donesu neku radikalnu odluku koja ce ici mimo interesa te dvije stranke je naivnost par excellence.

BF
bf23
15:31 17.12.2022.

Čitav pravosudni sustav,a ne samo ustavni sud treba vratiti povjerenje građana,i to temeljitim reformama,a ne praznim pričama....ovako samo izazivaju bijes i prijezir

OT
otrovnijezik
12:53 17.12.2022.

Ustavni suci? Hahaha Ustavni sud hadezej d.o.o.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?