Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zahtjev za ocjenu ustavnosti

Ustavni stručnjaci: Odjava s HZZO-a bez prava na žalbu je problematična

27.06.2023.
u 06:44

Podnositelj zahtjeva Lucijan Carić smatra zakon neustavnim bar po tri osnove – jednakosti građana pred zakonom, prava na žalbu te zajamčenog prava na zdravstvenu zaštitu

Komentara 8

MA
Mapetshou
07:27 27.06.2023.

“Moraju se pojaviti osobno svaka tri mjeseca…” Pa ni uvjetno otpušteni robijaši se ne moraju češće pojavljivati na policiji. Ova zemlja postaje nepodnošljiva za život.

RE
RedTree
12:23 27.06.2023.

Apsurd je izgleda stvarati dodatne gužve na šalterima i ljude s dijagnozama slati u gužve i na čekanje svako malo.

TH
than
23:57 27.06.2023.

AP je riješio sve probleme s ovime. Ljude koji su u Americi će izbrisati. Oni bliže iz recimo Austrije se mogu javljati svaka ta 3 mjeseca, a ovi iz BiH i Srbije mogu to obavljati i jednom tjedno. Bravo Plenkoviću. Volio bi čisto vidjeti koliko je od tih obrisnih ljudi koristilo ikakvu uslugu u prošlih 6 mjeseci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije