Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počinitelj još nepoznat

Ustaško znakovlje na pravoslavnoj crkvi

ustase
arhiva VL
30.11.2009.
u 14:21

U noći sa subote na nedjelju nepoznati počinitelj je na pročelju pravoslavne crkve Svetog Ilije u Zadru iscrtao dva grafita ustaškog znakovlja.

Najvjerojatnije u noći sa subote na nedjelju na pročelju, odnosno neposredno uz vrata pravoslavne crkve Svetog Ilije na zadarskom poluotoku nepoznati počinitelj iscrtao je dva grafita ustaškog znakovlja.

Informaciju je potvrdila zadarska policija, koja će o svemu izvijestiti Općinsko državno odvjetništvo u Zadru.

Komentara 22

BL
Blackwater
15:27 30.11.2009.

Ma dajte, pa znamo kakva je srpska manjina.To je ziher prota sam nacrtao, vidim da je drhtavo ispisan grafit.Propaganda srpska, ništa više.

OB
-obrisani-
22:20 30.11.2009.

Ovaj je očito bio nepismen pošto to uopće nije ustaško slovo U

BL
Blackwater
15:00 30.11.2009.

Počela se gusta magla spuštati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije