Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zastupnik

Bilo mu je dosadno: Usred sjednice ušmrkao heroin

Snifao heroin
Foto: Screenshot
1/2
16.11.2013.
u 15:51

Zastupnik u parlamentu neimenovane arapske države tijekom sjednice si na ruku sasuo bijeli prah i s užitkom ga udahnuo

S kakvom će kaznom završiti parlamentarni zastupnik jedne zemlje arapskog svijeta, tek predstoji vidjeti, no mora se priznati da je njegov čin bio više nego sulud.

Emiratski portal Emirates247 objavio je video na kojem je zastupnik prikazan kako s ruke šmrče heroin. Na snimci od 14 sekundi dobro se vidi kako ovaj predstavnik naroda iz džepa vadi malu kutiju, iz koje si uzima malo praha, stavljajući ga na gornji dio šake.

Potom s užitkom snifa, uopće se ne obazirući na kolegu slijeva, koji ga je vidio. Što je bilo na dnevnom redu parlamentarne sjednice, da ga je nagnalo na zabranjeni užitak, nije objelodanjeno. Na snimci je samo rečeno kako udiše heroin...

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar prnajter
prnajter
19:25 16.11.2013.

Ja sam mislio da se samo koks smrka.

Avatar madcap
madcap
20:06 16.11.2013.

Čovjek je vidio samo znakove s prekriženom cigaretom i bocom, a ne sa crticom.

Avatar billybull
billybull
19:26 17.11.2013.

a kaj ako je to bio Dayquil? zaboravlja li novinar ili ne zna da je u arapskim zemljama narkomanstvo, alkoholizam ili homoseksualnost kaznjivo smrcu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije