Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I to se može vidjeti
Povratak na članak

Usred rasprave saborski tajnik Miri Bulju isplazio jezik

Nije lipo beljiti se s jezikom, postoje načini i norme ponašanja, rekao mu je Bulj

Komentari 12

DU
Deleted user
01:14 04.10.2018.

Ovakav cirkus ne postoji niti u samom cirkusu. Hrpa diletanata je dobila da vodi naciju a nebi bili u staju izvesti psa u setnju jer bi ga izgubili ( ili prodali za par skuda). Zakljucak je neosporan. Politicari su neiskusnii i potkupivi, te neizmjerno pohlepni i korumpirani. Hrvatska je postala kolonija i igraliste stranih mocnika i kriminalaca. Jedini spas je sve sravnati sa zemljom i poceti iznova. Bolesti je uzela previse maha i tesko da ce pacijent biti spasen osim ako ne izmislimo neki super antibiotik.

VL
PP
plavac plavi
02:50 04.10.2018.

Kretenski članak, u stilu Večernjaka!!

VL
BS
@bserver
08:26 04.10.2018.

sve je jasnije da se u politiku u pravilu delegiraju psihopati, narcisi, egoisti i slični psihosocijalni bolesnici koji niti su školovani niti su etični. Još manje motivirani da služe zajednici. Za 99% tih spodoba, najpriličnije mjesto za smještaj bi bila bolnica za duševne bolesnike a značajan dio te grupe bi trebao biti u zatvorskoj bolnici. Zbog kriminala kojeg gotovo uopće više ni ne pokušavaju prikriti. Veliku opasnost predstavlja zamjetna koncentracija takvih sociopata i u pravosuđu ali i organima reda i vojske. Time je zatvoren čarobni krug koji poput perpetum mobile generira sve veći broj bolesnika. Koji izazivaju sve veću štetu i opasnost od potpunog kolapsa države i hrvatske nacije. U ime tobožnje "uljuđene" europske provenijencije po načelu "nitko nije kriv dok mu se ne dokaže" i "nek institucije rade svoj posao"!? Mladi, PROBUDITE se dok vam bitange nisu ukrale budućnost! Ili već jesu?

VL
Avatar nisam_robot
nisam_robot
09:47 04.10.2018.

Sjecam se plazenja jezika zmijookog premijera 4 najnesposbnije vlade svijeta. Baaaah kako je odvratno bilo vidjeti.

VL
DU
Deleted user
08:43 04.10.2018.

Bukarica Ivek isplazio jezik Bulj Mireku? Pa kaj onda. U svakomn vrtiću to je uobičajena pojava. I vi novinari od muhe pravite slona.

VL
NE
neboiznadzagreba
00:41 04.10.2018.

Nakon ovoga, ovaj čovjek u nekoj normalnoj državi ne bi mogao biti tajnik u školi, a kamoli u Saboru (dvoumim se napisati ime ove degradirane institucije malim ili velikim slovom). Apsolutna sramota, činovnik, samo činovnik i ništa više, plazi jezik od naroda izabranom zastupniku. Otkaz se dobiva i za puno manje stvari, no ovaj hdz-ov miš misli da se prema Bulju može ponašati onako kako se ni u snu ne bi ponio prema ijednom zastupniku najlažljivije, najlicemjernije, najpokvarenije stranke koja je, na žalost i nesreću hrvatskog naroda, na vlasti i koja je ispraznila sabornicu i napunila autobuse koji voze u jednom smjeru-van iz Hrvatske!

VL
CI
cinbenik
05:39 04.10.2018.

HDZe jednoumlje unistava Hrvate,kao nitko do sada.

VL
SA
sani1
01:50 04.10.2018.

Tipični HDK (Hrvat-Domoljub-Katolik)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.