Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JURIO KAMIONOM

Usred poplave izazvao još veći kaos: Njemačka policija traži vozača koji je oštetio 10 vozila

Polizeidirektion Wittlich
20.07.2021.
u 23:09

Izazvao je snažan val, uništio deset vozila i oštetio zgradu Državnog ureda za mobilnost

Njemačka policija traži vozača kamiona koji je vozio poplavljenom ulicom u Gerolsteinu u njemačkoj Saveznoj državi Falačko Porajnje te je još i ubrzao. Izazvao je snažan val, uništio deset vozila i oštetio zgradu Državnog ureda za mobilnost.

Prema priopćenju policijske uprave Wittlich, Gerolstein je poplavljen u četvrtak 15. srpnja, a posebno ulica Brunnenstrasse bila je potpuno pod vodom. Kamion s prikolicom jurio je po danu dolazeći iz smjera mosta i vozeći u smjeru Pelma. U ulici Brunnenstrasse vozilo je izazvalo val koji je, prema policiji, “zahvatio cijelu vodenu površinu”, javlja Fenix magazin.

Uslijed toga val je gurnuo najmanje deset vozila prema susjednim zgradama.

Ključne riječi

Komentara 7

PL
posten__lopov
07:48 21.07.2021.

On je vozio po ulici, a sto oni nisu vodu ispumpali nije njegov problem, a mogu mu popusit, registracija je ionako ispod vode.

AA
aabbcc
14:41 21.07.2021.

Voda jedan metar na ulici i eto sad on kriv ..

TA
Tango6
13:24 21.07.2021.

Kaj bi trebal čekat da ga voda skroz prekrije čovjek bjezo kaj tu nije jasno pametnim njemcima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije