Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAKARSKA

Pretučen i opljačkan poduzetnik, preminuo u vozilu hitne pomoći

Ilustracija
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
17.03.2020.
u 20:13

Neslužbeno doznajemo kako je riječ o 66-godišnjem poduzetniku Jozi Č, vlasniku prijevozničke tvrtke

U sred dana, u utorak oko 16:45 sati na području Debelo Brdo u Makarskoj fizički je napadnut muškarac, pretučen je, otuđena mu je znatna količina novca, a od zadobivenih ozljeda preminuo je u vozilu Hitne medicinske pomoći koje ga je prevozilo u splitski KBC. 

Neslužbeno doznajemo kako je riječ o 66-godišnjem poduzetniku Jozi Č, vlasniku prijevozničke tvrtke.

O događaju je javnost izvijestila splitska policija. Na mjestu događaja obavit će očevid, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.  

Kako doznajemo, Makarska je puna policije koji su u potrazi za počiniteljem ili više njih.

 

Ključne riječi

Komentara 7

FR
franjo2
20:29 17.03.2020.

Bojim se da će u ovakvim inzvarednim situacijama biti više pljački pogotovo će kriminalci zlorabiti zaštitne maske za lice da ih se ne prepozna. Ne bih se čudio da sa zaštitnim maskama ulete u neku od banaka.

DU
Deleted user
20:30 17.03.2020.

znači čovjek išao dignuti pare iz banke i netko tko je znao odradio posao.netko iz kruga poznanika,obitelji kome se povjerio ili iz banke dojava kriminalcima.ovo ne bi trebalo biti teško ukoliko se provjere kontakti zadnjih dan dva...

DU
Deleted user
21:03 17.03.2020.

Ubili čovjeka zbog 20-30 tisuća eura? Kad taj "plijen" podjele s brojem dana zapriječene robije mala im je plaća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije