Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIJAN ZA VOLANOM

Usred bijela dana: Starac (71) u Ninu napuhao 2,05 promila pa priveden u policiju

alkotest
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
08.09.2020.
u 10:11

- Vozač je smješten u službene prostrije policije do otrježnjenja nakon čega je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje, rekli su iz zadarske policije.

“U po bila dana” u nedjelju oko 14 sati u Ulici Hrvatskih gradova u Ninu, prilikom kontrole prometa policijski službenici su zaustavili 71-godišnjeg vozača koji je upravljao osobnim automobilom Volkswagen zadarskih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 2,05 promila, a što je najveća koncentracija alkohola tijekom vikenda.

- Vozač je smješten u službene prostrije policije do otrježnjenja nakon čega je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje te je zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i zbog uriniranja na neprimjerenom mjestu, čime je počinio prekršaj iz Zakona protiv prekršaja javnog reda i mira, uz Optužni prijedlog priveden je na Prekršajni odjel Općinskog suda - istakli su iz zadarske policije. 

 

Komentara 2

LI
liliZG
11:59 08.09.2020.

ma čovjek samo išao iz vinograda doma,.. što je to par kilometara tu i tamo...i stislo ga pa... nikad nije dobro čuvati pipi, loše za mjehur kažu doktori.

Avatar rubinet
rubinet
10:21 08.09.2020.

To je vjerojatno buba iz 1975.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije