Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SILA U USPONU

Uspon novog igrača na globalnoj karti: Kako je Poljska postala sila vodeća sila zapadnog pakta

Polish President Duda visits arms factory in Radom
KACPER PEMPEL/REUTERS
27.03.2023.
u 19:29

Predsjednik Duda, koji se protivi konvencijama koje ograničavaju nasilje nad ženama, želi da Poljska igra ulogu predvodnice u otporu prema ruskim trupama

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Foton
Foton
23:10 27.03.2023.

Dobro poznaju Ruse, pa pravilno reagiraju. A i Njemacka i Japan se bude, probudio ih Putin. Gospon se je malo zanital.

BI
billynik
21:39 27.03.2023.

Lako je Poljska isplivala između drugih europski zemalja koje vode pudlice, sjeća li se netko još napada na Poljsku i istog tog Dude a gle čuda sad je odjednom postao prihvatljiv toj istoj Europi. Bijedni licemjeri koji vode ovaj kontinent u propast a možda i cijeli svijet.

PE
Pentagon
22:11 27.03.2023.

A kako su im se naši "lijevi progresivci" rugali do prije godinu dvije. Ne žele biti kao Poljska, oni su zaostali katolibani. Eto im sad! Bravo Poljska!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije