Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPECIJALNA BOLNICA SV. KATARINA
Povratak na članak

Uspješno uvedeni brzi antigenski testovi: 23% testiranih bilo pozitivno na SARS-CoV-2

Budući da se najvećim dijelom radi o osobama koje su došle s određenim simptomima ili su bili u kontaktu s inficiranim osobama, postotak ne odražava prosječno stanje hrvatske populacije

Komentari 2

SI
sisavac
11:39 30.10.2020.

ajmo to preslikati na cijelu populaciju, prihvatiti činjenicu da nas je najmanje milijun pozitivnih, i to je to. prihvatimo činjenicu da se protiv virusa ne možemo boriti, da sve što smo do sada poduzeli je bilo jalovo, bez ikakvog uspjeha. popuštati pa stezati mjere nije nikakva borba. oslobodimo se ovog stiska režima, i počnimo opet živjeti. rijetko tko shvaća uzaludnost borbe, zna se koja je najranjivija skupina, i na nju bazirati mjere. svi pretili i kroničari nek budu u izolaciji, sa reduciranim kontaktima sa svijetom. virus s vremenom slabi, to je jedina konstanta koju znamo o ovom virusu. vidimo to na temelju činenjice da unatoč žestokom porastu broja zaraženih, broj stradalih ne raste tim tempom, već stagnira. prosječnom matematičaru ovaj podatak je dovoljan za zaključak. al našim epidemiolozima i političarima ,sve redom teškim filozofima, nije.

VL
DU
Deleted user
11:17 30.10.2020.

Pozitivnih bu onoliko koliko naredi politika!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.