Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oni su najbolji

Uspješne riječke sportaše primio gradonačelnik Obersnel

Sportasi02
Nel Pavletić/PIXSELL
12.10.2010.
u 15:20

U Salonu Grada Rijeke okupili su se riječki sportaši koji su u proteklom razdoblju ostvarili zavidne rezultate.

U Salonu Grada Rijeke danas je održan prijam za riječke sportaše koji su ostvarili zapažene uspjehe u proteklom razdoblju. Uz gradonačelnika Vojka Obersnela, primili su ih zamjenik gradonačelnika Željko Jovanović, predsjednica Gradskog vijeća Dorotea Pešić Bukovac i predsjednik Riječkog sportskog saveza Robert Zekić.

Među sportašima su bili Nedžad Mulabegović (AK Kvarner- Autotrans) koji je osvojio 6. mjesto u bacanju kugle na Europskom seniorskom prvenstvu u atletici u Barceloni 2010., Leo Brnić (Boćarski klub Benčič-Vargon) koji je osvojio 3. mjesto u brzinskom izbijanju U23, 3. mjesto u štafetnom izbijanju U23 i 3. mjesto u parovima U18 na Svjetskom prvenstvo mladeži u Rijeci ove godine, Čedo Vukelić (BK Benčič-Vargon) - izbornik državne reprezentacije U18 - s osvojenim jednim prvim i dva treća mjesta na Svjetskom prvenstvu mladeži u Rijeci 2010., Dinko Beaković (BK Benčič-Vargon) - izbornik državne seniorske reprezentacije - s osvojenim po jednim prvim i drugim te tri treća mjesta na Europskom seniorskom prvenstvu u Tivtu ove godine.

Značajne rezultate postigao je košarkaš Dino Šammanić (KK Jadran) - 1. mjesto ekipno u sastavu reprezentacije Hrvatske na Europskom kadetskom prvenstvu u Baru ove godine, kuglašice Nika Cvitković (KK Mlaka) - 3. mjesto pojedinačno na Svjetskom pojedinačnom kupu u Rijeci ove godine i 3. mjesto ekipno u sastavu reprezentacije Hrvatske U23 na Svjetskom juniorskom prvenstvu u Rijeci, Maja Nanić (KK Mlaka) - 3. mjesto pojedinačno i 3. mjesto ekipno u sastavu reprezentacije Hrvatske U23 na Svjetskom juniorskom prvenstvu u Rijeci 2010., Snježana Kramar (KK Rijeka) - 3. mjesto ekipno u sastavu reprezentacije Hrvatske U23 također na Svjetskom juniorskom prvenstvu. Rudolf Petrović, kao osoba s invaliditetom (SK invalida Paraolimpijac) osvojio je 3. mjesto pojedinačno MK puška 50 metara ležeći na Svjetskom prvenstvu u streljaštvu IPC-a u Zagrebu ove godine, Rajko Samueli-Kačić (SK Protect) - trener R. Petrovića na Svjetskom prvenstvu u streljaštvu IPC-a u Zagrebu 2010.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije