Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maras o 'samohvali' HNS-a

'Uspjesi jednog ministarstva uspjesi su cijele Vlade'

Maras
Tino Jurić/Pixsell
20.12.2014.
u 14:28

U malom i srednjem poduzetništvu događa se rast investicija i izvoza, ali to je rezultat Vlade, kazao je Maras

Novinari su Gordana Marasa pitali je li korektno od koalicijskog partnera HNS-a da su danas naglasivši rast izvoza industrijske proizvodnje zapravo pohvalili same sebe, a ne i cijelu Vladu.

- Nisam vidio tu izjavu, ali mi je drago ako hvale rezultate izvoza industrijske proizvodnje jer su to rezultati malog i srednjeg poduzetništva. Znači da nas je pohvalio i drago mi je da je to primjećeno. U malom i srednjem poduzetništvu događa se rast investicija i izvoza, ali to je rezultat Vlade jer uspjesi jednog ministarstva uspjesi su cijele Vlade, rekao je Maras.

>> Sljedeća godina donosi stagnaciju uz blagi rast BDP-a

Komentara 14

LI
Livi
14:56 20.12.2014.

Pa to je ludnica sta ovi govore i koliko lazu narodu. Pa kad je tako sve bajno, kako to da nam je rating smece, da BDP iz godine u godinu pada, vise se obrta i poduzeca zatvara nego otvara! Pa kad ste tako "posteni", zasto svom narodu ne kazete KOLIKI JE UVOZ. Ministre Marasu, cujes li dobro? Kad se govori o izvozu, uvijek se mora kazati koliki je DEFICIT.

DU
Deleted user
14:41 20.12.2014.

U ovoj zemlji svi dosadašnji političari, sve vlade, desnih, lijevih i svih orijentacija, samo i jedino su uspješno krali, povećavali administraciju, stvarali afere, slali djecu na školovanje u inozemstvo, operirali podočnjake, trbuhe i noseve, liječili se na državni trošak, stanovali na isti, odjednom stekli niz nekretnina, jahti, slika, nakita, krzna, Brioni odijela, Patek satova, letjeli na operu i predstave u inozemstvo i silno vrijedno radili da si što više napune džepove. Ako su djecu zaposlili tu, onda ona rade u npr, nekim Zagrebačkim termama za pola milijuna kuna godišnje plaće što većina zaradi za 10-15 godina Rada (ne ležanja u uredu). Ovo će brzo nestati s ekrana jerVečernji je podesio komentare tako da se na str. vide tri i to ona kod koji iste osobe imaju po 40-tak mail adresa i same si daju "ocjene". Uz to, neki članci kod koji nema "višemilijunske" podrške nekim skupinama i pojedincima, brzo odu u arhivu tj. u ostale vijesti.

BJ
Bjelovar112
14:46 20.12.2014.

stvarno glupost sta je do sad vlada dobrog napravila ? osim fiskalizacije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije