Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspjeh DORH-a u arbitraži
Povratak na članak

Kanađanin od srpskih društava kupovao hrvatske nekretnine na Jadranu: Tražio odštetu 'tešku' 230 milijuna eura

Kanadski državljanin Haakon Korsgaard kupovao je od srpskih trgovačkih društava nekretnine na jadranskoj obali na području RH koje su bile u društvenom vlasništvu s pravom korištenja društvenih pravnih osoba iz Srbije, a koje su temeljem zakona RH postale ili vlasništvo Hrvatske ili hrvatskih trgovačkih društava koja su te nekretnine procijenila u vrijednosti društvenog kapitala u postupku pretvorbe njihovih pravnih prednika.

Komentari 6

DU
Deleted user
19:54 09.11.2022.

Notorni nobilo već zna kako izmusti, prvo za sebe , potom za branjenike. Ne sumnjam da će nas opljačkati a ni jedan medij ne će objaviti.

VL
Avatar MK3
MK3
22:02 09.11.2022.

Jeli je Nobilo konačno tužio svoju kčer (kako je najavljivao u novinama) jer je navodno rascucala 2 milijuna njegovih posuđenih €ura ili je to bila finta da maknu te novce pred poreznim susravom?

VL
Avatar Popeye
Popeye
22:19 09.11.2022.

A gdje se taj Krakon zaletio?! Ili je srblje iz Kanade, papirnato "kupovalo" za sebe preko njega 🤔 Inače, logičnije bi bilo da je njih tužio. ... Ne mogu oni prežaliti što su dobili nogu u guzicu s Hrvatskog mora.

VL
DU
Deleted user
07:02 10.11.2022.

nobilo je je među prvima trebao biti lustriran i zabraniti mu dolazak na sudove...

VL
Avatar Cera
Cera
06:55 10.11.2022.

Taj kanađanin sigurno nema veze sa Smrdijom? Svi nam potrgali lijepu našu, turci s juga , smrdi s istoka a Brisel ostatak.Ostaje još Mađari i Talijani da oni prisvoje što su nekad ukrali...

VL
DU
Deleted user
11:03 11.11.2022.

Kreten, kupovao nekretnine u državnom vlasništvu RH, od srba i traži od RH lovu. Zašto ne traži od onih koji su mu podvalili?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.