Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uređeni vojni šatori
Povratak na članak

Ušli smo u KB Dubrava: 'Kamp je spreman, kamo sreće da ga nitko ne zatreba'

Svi su šatori spojeni na agregate, a u slučaju nestanka struje, sustav je neovisan. Kamp je tunelom spojen s bolnicom, sutra će ga dezinficirati

Komentari 15

Avatar Evo zore, evo kroasana
Evo zore, evo kroasana
12:09 02.04.2020.

Možemo mirno zatvoriti sve bolnice i podići šatore. Kako se toga nismo prije sjetili?

VL
FO
FONZA
14:21 02.04.2020.

Trebat ce nam ovi satori za - javne kuhinje.....u koje ce dolaziti stotine tisuca gladnih i ocajnih ljudi....

VL
DA
dancuo
13:56 02.04.2020.

Za koga su ovi šatori, za oboljele od prehlade?

VL
5S
505.scrtom
12:04 02.04.2020.

čitao sam da se bude preimenovalo u kp dubrava imali neko detaljnije podatke

VL
DU
Deleted user
13:55 02.04.2020.

U borbi sa ovim virusom, uz naravno mjere karantene i smanjivanje međuljudskih kontakata na najmanju moguću mjeru kako savjetuju liječnici, pomaže i jačanje imuniteta. Pročitao sam, a ovo pišem kao laik, da pomaže i unos hrane niskog glikemijskog indeksa te uz to bogatu proteinima, vlaknima, mineralima i vitaminima, a što je: 1. Povrće sa niskim udjelom škroba, kao npr: rajčica, kelj, šparoge, špinat, raštika, blitva itd. 2. Riba(bolja je bogata ribljim uljem): na moru srdela, skuša i sl, a na kontinentu npr šaran. 3. Meso(sve vrste i oblici svježeg mesa). 4. Bobičasto voće sa manjim udjelom šećera kao npr borovnice ili kisele višnje i sl. Ono što treba izbjegavati je šećer u svim oblicima, a posebno hrana bogata ugljikohidratima kao npr riža i tjestenina.

VL
BE
Berbor
11:59 02.04.2020.

Ako Bog da nece trebati. Vidio sam dosta o virusu na youtube i veoma sam se rasteretio panike gledajuci ovaj video na youtube pa ako moze i vama pomoci pogledate ga, veoma je informativan od strane njemackog doktora koji kazekaze da virus nije opasan vec sve drugo. trazite na youtubu ovo Nemački doktor otvoreno o Koroni

VL
Avatar majkuvam
majkuvam
12:27 02.04.2020.

Prvo stavite tu teže oboljele vojnike pa ih pitajte jel su zadovoljni smještajem.Kad ovo vidim prije bi se mučio i umro u svoja četiri zida nego mrcvario u ovakvom šatoru i ovim krevetima.

VL
DU
Deleted user
12:26 02.04.2020.

nasi novinari drustveno politički radnici su nasi heroji..usli su na parkiraliste ispred bolnice gdje je nasa vojska podigla moderno šatorsko naselje.. niste usli u KB Dubrava...bilo bi lijepo da nam pokazete kako je KB Dubrava spremna za prijem bolesnika...

VL
Avatar Evo zore, evo kroasana
Evo zore, evo kroasana
12:09 02.04.2020.

Možemo mirno zatvoriti sve bolnice i podići šatore. Kako se toga nismo prije sjetili?

VL
WI
wimamaniania
12:22 02.04.2020.

Domaci gospodarstvenici u maloj i srednjoj privredi nikako ne smiju pristajati na ovaj psihicki terorizam zlocinacke, nego moraju nastaviti raditi, proizvoditi u svojoj zemlji i zaposljavati nase gradjane, osim i otvoriti svoje domace ducane i nastaviti poslovati u svojoj domacojmacoj industriji ljudi. A ovo sto vam zlocinacka podmece, sto zatavra sve i gasi vasu domacu proizvodnju, to ide u korist stranim korporacijama u vasoj zemlji, koje ce instalirati feudalizam/nacizam/fasizam u vasoj drzavi, a vas porobiti i potrpati u logore da robujete za njih. Pa ovako je isto bilo u 2.svjetskome, isto i identicno, selekcija bolesnih po logorima, zaboravili ste?

VL
WI
wimamaniania
12:08 02.04.2020.

Ne moze se gradjane trpati u logroe, zivot ide dalje i u ratu i u bilo kojoj drugoj krizi. Drazava mora funkcionirati, domaca proizvodnja proizvoditi za svoje domace trziste, sve ono sto je potrebno jednoj drzavi i narodu u krizi. Psihicki terorizam je daleko gori od bilo koje druge krize. Postoje milijuni nacina da se radi i proizvodi, a ne da se trpaju ljudi u logore i instalira diktatura straha i trepeta u zemlji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.