Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj iznude

Ušli kroz prozor pa prijetili: Ubit će boga u njemu i polomit će mu noge!

ODO Zagreb zgrada
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
15.04.2020.
u 10:54

Obojici osumnjičenika određen je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela

T.C. (21) i A.D. (23) sumnjiče se za pokušaj iznude, a Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu protiv njih je pokrenulo istragu. Njih su dvojica, kako se sumnja, 9. travnja rano ujutro preko društvene  mreže kontaktirali oštećenika i rekli mu da im treba dati 4000 kuna.

Nakon što su završili dopisivanje preko društvenih mreža, T.C. i A.D. su se uputili na adresu na kojoj prebiva oštećenik. Ušli su kroz prozor u kuću, a nakon što su ušli, u kući su zatekli jednog člana oštećenikove obitelji.
- Gdje je on? Gdje drži novce? Ako ne kažeš gdje drži novce, osim nas dvojice doći će još neki! Oni će ubiti boga u njemu i polomit će mu noge! - vikali su na člana oštećenikove obitelji.

Potom su pobjegli, no uskoro su uhićeni i kazneno prijavljeni. Dovedeni su pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu koji im je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Komentara 3

MX
Mister X
13:34 17.07.2020.

wimneiainneia: O člemu ti to brajko i ti si taj pametni koji uzmeš posudiš od susjeda novac i ne vrečaš . A dođeš kod njega na koljenima i moliš da ti da ! Jer si gnjida kojem neda lipe ni ni rođeni otac brat niti jedan banka na svijetu .. Jer te poznaju da si bolesnik koje si ve sve opljačkao i nevrćaš . Pa su oni krivci kad dolaze po svoj novac dug. , . Time preodgajaju naord da kod tzoliko banaka u RH niko od civila nije normalan ako nekome da novac . Jer po zakonu jkads idao "Posudio "Ako neč i kaće da nemože da vrati on je u poravu a ti da bi dobio svoj dio i ako moraš najmanje par godina da se sudipš da bi država zaradila 3 put više nego što je dug ! I garancija da dobiješ svoj novac je 1% ! Jer smo idioti vraćaju novac kad imaju na banci nešto u momentu ptesude . Inače se zna da nema šanse da ti se novac vrati ako kreneš prijetnjama tio si krivac . Čim ne vrača novac na vrijeme kt'raš pametno jhajko postupiti putem suda .... A to ti je pušiona znači jedino što postoji je nivac nikad nikome ne dj jer tisuće banaka u RH ima tako da problema nema ti nisi banka . A najbolje je kad posudipš veču svotu dođe još i ubije te da nemora vratiti neko put i za jako malu svotu . Posudiš samo onome kad znaš da nečeš više nikada to dobiti . ili uknjižba u njegovo vlasništvo koje mora biti osigurano da ne zapali ,

WI
wimneiainneia
14:47 15.04.2020.

Znaci nisu naucili lekciju onoga maloga iz Splita sto je izresetao strojnicom zlocince sto su mu porobljavali obitelj, i dalje se bave terorizmom i nacizmom, zastrasivanjem tudjih obitelji po kucama? Pa pucaj jebote, sto cekas, to su nacisti, sta cee to da czivi da usmrdjuje planetu Zemlju i siri nacizam i terorizam po svijetu kao i oni nacisti gore u Briselu, to su iste nacisticke i teroristicke metode kao i oni sto rade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije