Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vukovar

Uskrsnice za korisnike socijalne pomoći

Ivan Penava, gradonačelnik Vukovara
Dubravka Petric/Pixsell
18.03.2024.
u 15:37

- Osim uskrsnica, osigurali smo i 80 prigodnih poklon paketa za korisnike Pučke kuhinje u Vukovaru pojedinačne vrijednosti 30 eura, rekao je Penava

Grad Vukovar je i ove godine, povodom predstojećeg blagdana Uskrsa, osigurao usksrnice za korisnike prava na naknadu za troškove stanovanja sa socijalnim statusom i poklon pakete za korisnike Pučke kuhinje. Prema riječima gradonačelnika Vukovara Ivana Penave ove godine jednokratna novčana naknada (uskrsnica) iznositi će 35 eura, a pravo na nju ostvaruje ukupno 250 korisnika.

- Osim uskrsnica, osigurali smo i 80 prigodnih poklon paketa za korisnike Pučke kuhinje u Vukovaru pojedinačne vrijednosti 30 eura. S ovom mjerom, kao i s mjerom Grad koji brine, želimo osigurati svim našim građanima dostojanstvene uskršnje blagdane i trpezu s nadom i vjerom da će ih provesti u lijepom i toplom ambijentu - rekao je gradonačelnik.

Podsjećamo kako je nekoliko dana ranije Grad Vukovar najavio kako će i umirovljenicima s mirovinama do 500 eura pred Uskrs biti isplaćena jednokratna novčana naknada u visini od 40 eura. Ove godine je cenzus podignut na 500 eura tako da je ovom mjerom obuhvaćeno oko 58 posto vukovarskih umirovljenika.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije