Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VREMENSKA PROGNOZA

Evo kakvo će biti vrijeme za uskrsne blagdane!

snijeg
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
03.04.2015.
u 09:02

Mjestimice u Gorskom kotaru i Lici može padati snijeg

Predstojeći će uskrsni blagdani proći u znaku vrlo promjenjivog vremena, a u nekim dijelovima Hrvatske bit će čak i snijega.

Kako piše portal Vrijeme.net, tijekom subote i nedjelje preko Jadrana će se premještati ciklonalni vrtlog koji će u većini krajeva izazvati oborine, zahlađenje i povremeno jak vjetar. Glavnina oborina očekuje se u subotu krajem dana i u noći na nedjelju, a tijekom noći sa subote na nedjelju u gorju iznad 500 metara nadmorske visine očekuje se i snijeg. Mjestimice u Gorskom kotaru i Lici može doći do stvaranja snježnog pokrivača.

HAK je objavio da se na hrvatskim prometnicama zbog Uskrsa ponovno očekuje pojačan promet.

Danas poslijepodne očekuje se pojačan promet na glavnim cestovnim pravcima, na A1 Zagreb (Bosiljevo) – Ploče i A6 Rijeka – Zagreb u smjeru mora, ali i na autocesti A3 Bregana – Lipovac u smjeru istoka. Slično bi trebalo biti i na Ličkoj magistrali (DC1), na Jadranskoj magistrali (DC8) kao i na prilazima turističkih središta duž obale, a posebice u Istri i u Dalmaciji, najavio je HAK.

>> Pomozite potrebitima kupnjom 'šunke za poslije' i omogućite im dostojanstven Uskrs

>> Zbog Uskrsa opet pojačan promet na hrvatskim prometnicama

Komentara 2

Avatar think pink
think pink
09:23 03.04.2015.

"Evo kakva će biti prognoza za uskrsne blagdane!" - ajme nepismenosti!!! pa za ovo bi i prvašić dobio jedinicu - kakva ĆE biti prognoza??? prognoza "neće biti", nego "je".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije