Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBNOVA DOBRA

Uskrsna čestitka predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/3
14.04.2017.
u 09:49

Uskrsnu čestitku predsjednica Grabar-Kitarović uputila je i svim nadbiskupima i biskupima, svećenicima, redovnicama i redovnicima, te svim katoličkim vjernicama i vjernicima

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović uputila je u petak uskrsnu čestitku predsjedniku Hrvatske biskupske konferencije mons. Želimiru Puljiću, nadbiskupu zagrebačkom kardinalu Josipu Bozaniću i mitropolitu eparhije zagrebačko-ljubljanske Porfiriju Periću sa željom da duhovno ozračje Uskrsa sve potakne na istinsku obnovu dobra, radosti, mira, zajedništva i nade, u svjetlu uskrsnoga značenja vrijednosti i dostojanstva života.

Uskrsnu čestitku predsjednica Grabar-Kitarović uputila je i svim nadbiskupima i biskupima, svećenicima, redovnicama i redovnicima, te svim katoličkim vjernicama i vjernicima u Domovini i diljem svijeta te svim episkopima, svećenicima i vjernicima Srpske Pravoslavne Crkve u Hrvatskoj.

>> Danas je Veliki četvrtak – evo što to znači i koji su običaji katolika u Velikom tjednu

>> Dan Isusove muke i smrti... Evo što katolicima znači Veliki petak

Komentara 2

SH
shega
03:42 15.04.2017.

Hvala Predsjednice .... Sretan Uskrs svima!

Avatar Pop.košič
Pop.košič
18:59 14.04.2017.

svima želim naravno i da im stolovi budu puni lososa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije