Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI TV
Povratak na članak

Vukas: Grbin je išao 'sjekirom', rušio je što god se dalo rušiti

"Neću nikad tražiti od njega ono što sam zamjerao njemu kada je tražio od Bernardića. Izabran je na stranačkim izborima. Neću zazivati ničiju ostavku. On će morati članstvu pokazati put kako izaći iz ove situacije", kaže Vukas

Komentari 4

SJ
sjećanje
16:06 15.09.2021.

Kadar SDP-a ne zna voditi zemlju. Osim kulturnog i educiranog Bernardića, u saboru su im dominirali ljudi spremni samo na blaćenje i sabotaže. Bilo je očito da ne podnose postojanje Republike Hrvatske. Čak se i jedan Milanović od njih odmaknuo.

VL
PA
Pahor
15:13 15.09.2021.

Pa to je partija, sto se cudis? Prije kojeg desetljeca bi te skratili za glavu ili poslali na Goljak ako bi se suprostavio velikom i dragom vođi. Tako da zapravo imas srece

VL
HR
hrvoje56
21:12 15.09.2021.

Nije mi jasno što ova četvorica petokolonaša žele osim da raskole stranku? U proteklom razdoblju pokazali su što znaju i koliko vrijede zajedno sa svojim mentorom, Bernardićem. Ima ih dosta da oforme svoj klub i neka rade što hoće ali im se to baš i ne sviđa jer znaju da bez stranke iza sebe su nitko i ništa.

VL
Avatar borovanjiva
borovanjiva
15:40 15.09.2021.

Daleko si više dobio od SDP-a nego si mu dao, a uz to si podržavao Bernardića kad je upropaštavao stranku i zato bolje šuti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.