Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI TV
Povratak na članak

Hanžek: Sutra se objavljuje javni poziv za iskaz interesa za izgradnju zamjenskih obiteljskih kuća

Obiteljske zamjenske kuće gradit će se najvećim dijelom na postojećim zemljištima vlasnika srušenih objekata ili toliko oštećenih objekata da je rekonstrukcija nemoguća

Komentari 3

HU
Hubrvi
11:09 02.09.2021.

Hanzek je jedan ozbiljan covjek koji ne prica gluposti. To bi si degenerici koji su pred nedugo vrijeme izasli iz pecine i koji neznaju, sto je to kucni odgoj i pristojnost, pa pljuju po tom covjeku, morali utuviti u njihove primitivne skulpture koje nose na ramenu. A sto se laganja Ike Banicek tice, za nju vrijedi ona: "lazes ko pas, odnosno kuja". A tak i izgleda.

VL
TM
trade_mark
10:57 02.09.2021.

Hanžek: Obiteljske zamjenske kuće će se graditi na postojećim zemljištima. Što to znači "postojeća zemljišta"? Zar postoje i nepostojeća zemljišta?? Valjda na (već postojećim) zemljištima vlasnika?

VL
TT
TTjac
10:31 02.09.2021.

Ko je pak sad ovaj lažljivi papak? Di je Vanđelije i ostali vrhunski stručnjaci?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.