Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davor Dragičević:

Uskoro ću objaviti snimku Davidovog ubojstva, a onda će nastati pravi kaos

Davor Dragičević
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
23.02.2019.
u 12:01

Poručujem im da imam snimku ubojstva kojeg su snimile kamere na Raiffeisen banci, a na kojem se sve detaljno vidi, između ostaloga i to tko ga je ubio, kaže Dragičević

– Uskoro ću objaviti snimku ubojstva moga sina Davida Dragičevića, a tada će nastati pravi kaos u Republici Srpskoj i BiH, rekao je za Srpskainfo Davor Dragičević, otac mladića Davida zbog čije se smrti mjesecima prosvjedovalo u Banja Luci.

Dragičević kaže kako nije istina da je nudio 15.000 eura za montiranu snimku ubojstva.

– Imao sam informaciju da to istražuju, ali svi znaju da to nije točno. Poručujem im da imam snimku ubojstva kojeg su snimile kamere na Raiffeisen banci, a na kojem se sve detaljno vidi, između ostaloga i to tko ga je ubio. Zbog toga vlada velika panika i u policiji, ali i u banjalučkom tužiteljstvu – kaže Dragičević.

Dodaje kako ima probleme oko ekshumacije posmrtnih ostataka sina Davida.

– Podnijeli smo zahtjev za ekshumaciju, no sada traže još neke papire i punomoći. Traže da to dostavimo u roku od sedam dana ili će nam biti odbijena mogućnost da ekshumiramo tijelo – kaže.

>> Poruka Davora Dragičevića

Komentara 12

Avatar Kaladin
Kaladin
12:18 23.02.2019.

A što čeka? Čovjek u potrazi za istinom ne kalkulira, a osobito kad je riječ o smrti vlastitog djeteta. S današnjim pristupom medijima... Pretvorio se u nekog tko smrt vlastitog sina koristi... Strašno.

MA
Marsijanac
16:01 23.02.2019.

Jako Zanimljivo. Velimir Bujanec je jucer u Bujici podnio dokumente o rasirenoj pedofiliji u Srbijanskoj Pravoslavnoj Crkvi i nigdje ni rijeci o tome. Kako ono rece Pupovac u saboru- izivljeni pederi.

Avatar Idler 3
Idler 3
15:55 23.02.2019.

Ma mene sam muči ak je ovo istina - kaj bude naš siroti Nobilo ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije