Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA

USKOK provodi istragu protiv ravnatelja Carine Barišića

mladen barišić
05.05.2010.
u 00:20

Barišićevo ime pojavilo se u sklopu istrage DORH-a i USKOK-a o tome tko je tvrtki Fimi-media omogućio višemilijunske zarade.

Protiv ravnatelja Carinske uprave i bivšeg HDZ-ova rizničara Mladena Barišića USKOK provodi istragu o nezakonitom posredovanju, potvrdio je za HTV odvjetnik Ante Madunić. U tom konkretnom slučaju Barišić je jedini osumnjičenik te je u tijeku ispitivanje svjedoka, rekao je Madunić.

Podsjetimo, Barišićevo ime pojavilo se u sklopu istrage DORH-a i USKOK-a o tome tko je tvrtki Fimi-media omogućio višemilijunske zarade. Ta tvrtka u vlasništvu Nevenke Jurak, sa 11 zaposlenih, godišnje je imala promet i do 40 milijuna kuna. U devet godina rada tvrtka je stekla 30-ak jakih klijenata kojima je najviše prodavala marketinški prostor na televizijama.

Komentara 11

KR
kreont
04:50 05.05.2010.

Ajde daj da jednom ne bude tresle se gore a rodio se miš. Pritvorite ovu lopinu na jednu pristojno vrijeme, a svu imovinu zapljenite. Također ustanoviti da je to bila Sadanerova direktiva pa onda i Druga Sanadera pridružiti istom.

HA
handi
04:58 05.05.2010.

Problem je kod nas po pitanju kriminala odavno poznat. Kad maca prdne nastrada uvijek najmanji miš u njezinom prehrambenom lancu. Hebiga, kad maca nevoli jesti riblje glave. Previše su koščate, pa strahuje da se ne udavi. Sanaderčića bi trebalo malo izrešetati. Njegovo je to djelo.

VO
Vorosmart
08:42 05.05.2010.

HTZ-jovska posla:stavili lisicu da čuva kokošinjac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije