Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON OBJAVLJENIH SNIMKI
Povratak na članak

Uskok pretresao ured i dom gradonačelnika Puljašića, istražuje se namještanje poslova

Nakon što su mediji prošlog tjedna objavili tajno snimljeni razgovor u kojem Puljašić direktora požeškog Komunalca Josipa Viteza nagovara za kršenje zakona u poslovima oko energetske obnove, Puljašić je podnio ostavku i na sve stranačke dužnosti

Komentari 10

SJ
Sve je uzalud
18:41 21.01.2021.

...uvijek isto...samo različita gustoća i boja....kod proljeva...

VL
DU
Deleted user
07:34 22.01.2021.

Očekujem opet sutra Bačića kako nas uvjerava da H D Z ima nultu stopu tolerancije prema korupciji!

VL
DU
Deleted user
20:24 21.01.2021.

lepoglava a ne ostavka

VL
UU
uhljeb u holdingu
00:11 22.01.2021.

Boktemazo ovi Plenkovićevi sve neki kriminalci na svim stranama a on eto svaki put iznenađen ništa nije znao. I svi uglavnom imaju problema s imovinom.

VL
ZS
zvonimir.super
19:30 21.01.2021.

A što očekuju naći u uredu? Pisani trag namještanja natječaja? 🤣

VL
Avatar STRIKOMAN
STRIKOMAN
09:51 22.01.2021.

Uskok "pretresao" ured načelnika Pulješića. Valjda su u uredu ostali tepisi i zavjese koje je tribalo "pretresti" da ne bude prašljivo odnosno smrdljivo.. Samo toliko. Ako netko uđe u tuđi prostor, onda ga pretražuje. Pretresi i zemljotresi su preko Drine.

VL
DE
Dezider
08:00 22.01.2021.

NO Komunalca koji je glasao za smjenu gosp. Viteza treba smijeniti, a Viteza vratiti na posao. Puljašića i Pilona te svakako članove NO otpustiti iz gradske (općinske, županijske) službe. Bez tako odrađene afere bit će po onoj "tresla se brda..."

VL
CV
cvetkovic
20:14 21.01.2021.

ajde ajde smirite bubice sve je to naslijedstvo i uvrijezeni odnosi pa skoro svih nas iz bivseg sustava (ti meni ja tebi itd doktoru plava kuverta je kruzila 70 godina) vrlo malo je iskrenosti u svima nama vrlo malo je onih koji se ne pozivaju na poznam ovoga onoga pitat cu ga za pomoc od portira na porti do medecinske sestre u bolnici do policajca u ulici.. sazrijevamo kao drustvo prociscavamo se ocito samo sto me ovi koji napadaju (novinari oporba)prosipaju postenje ma mozes misliti koliko su cisti hmhmhm...

VL
MX
Mister X
01:24 22.01.2021.

Kako vidimo gdje god i kad god krene usok u lov nema da idu uzalud . Prema tome svi nebi bili uhvačeni niko zapravo fas ne podmuklih izdajica kod nas ... Itako da je zaključak da nismo hulje i izdajicee svojih sugrađana zna se bili bi pošten narod jer nebi Uskok nikoga mogao samo tako jeftino da hvata i to optužuje . fuj izdajice svoga ovoga naroda ....

VL
MK
MKinkognito60
19:06 21.01.2021.

Mene ne iznenađuju afere sa političarima bez obzira na boju i svjetonazor ali brine me dojam kako policija sluša i snima više od bilo koje medijske kuće u to ubrajam glazbenu industriju i radijske te tv mreže, možda snimaju i aparate za čuvanje beba. A koliko je zaposleno ljudi na Zagrebačkom Wotsonu jer umjetna inteligencija tog stroja ne može sve poloviti što organi progona žele čuti. Zgob pisanja naloga za primjenu takvih mjera cuci troše puno vremena pa nije čude koliko su spori za suđenja u dovršenim istragama. Ako se sluša bez naloga e onda smo ga nadrapali. Ja inače kad razgovaram sa nekim službenikom u današnje vrijeme korona poslova od kuće završavam razgovor sa "ugodan vam dan vi koji slušate".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.