Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČASTIO SLUŽBENOM KARTICOM?
Povratak na članak

Uskok istražuje Kožića i Oštrec Bosak zbog ručka plaćenog županijskim novcem

USKOK je, na temelju kaznene prijave PU zagrebačke, donio rješenje o provođenju istrage protiv dvoje hrvatskih državljana (1952., 1972.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela trgovanja utjecajem, krivotvorenja službene ili poslovne isprave te zlouporabe položaja i ovlasti

Komentari 6

ZA
zagabria111
19:47 22.10.2021.

Ima i gore od toga, navodno je kupio koštice državnom karticom. Neka se ugleda u Borg koji je potrošio umjerenih 500 milijuna

VL
DU
Deleted user
20:20 22.10.2021.

U sređenoj državi ovo bi bila tema, ali ovdje jednostavno to je nešto pre smiješno. 5.000 i traži se hapšenje. Oko nas hodaju likovi koji su maznuli milijune i nikome ništa, a ovo je kao dokaz o borbi za pravdu,, o tome da nema nedodirljivih itd itd. Gdje nam je sad ekipa Borgovaca i sve ono što su odradili i zamračili stotine milijuna eura ? Nikome ništa ? Što je sa imovinom naših političara prije nego su ušli u politiku i nakon toga. Nikome ništa isto tako. Što je sa dodijelom razno raznih poticaja i subvencija po babi i stričevima itd itd. I sad država kao ozbiljno se bavi kriminalom i gle čuda našli su 5.000 kuna. Raja normalno svršava i na tome, opozicija likuje, traži spaljivanje na lomači. Tko je tu lud ? U svemu tome netko govori i o ozbiljnom novinarstvu. Nitko ne govori da je to bacanje prašine u oči i skretanja sa ozbiljnih tema i ozbiljnog kriminala.

VL
RO
roland
18:51 22.10.2021.

Počastio je liječnike KB Merkur. Ovime je nanio štetu i liječnicima i ustanovi je će ispasti da su liječnici primali darove od pacijenata.

VL
GE
generacija57
17:50 22.10.2021.

Zna se,use i nase, HDZ.

VL
GU
General_U
17:47 22.10.2021.

Ako je u trajbara trajbao novac poreznih obveznika za svoje gušte ostavka je najmanje što može učiniti...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.