Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RJEŠENJE
Povratak na članak

Uskok pokrenuo istragu protiv načelnika koji su pokušali zataškati slučaj Josipa Ćelića

Radi se o slučaju nestanka snimke koja dokazuje kako je zamjenika glavnoga ravnatelja policije, Josipa Ćelića, zaustavio presretač u mjestu Briševo kod Zadra zato što je vozio tri puta više od dozvoljenog

Komentari 8

DU
Deleted user
18:00 31.01.2020.

Novac bi se više trebao ulagati u ekonomiju, a manje u financiranje rada pustih uskoka, poskoka i sličnih milicija, koji ništa niti ne rade.

VL
DU
Deleted user
18:00 31.01.2020.

Novac bi se više trebao ulagati u ekonomiju, a manje u financiranje rada pustih uskoka, poskoka i sličnih milicija, koji ništa niti ne rade.

VL
VL
vlatx
18:58 31.01.2020.

Jel' bi ista bila presuda i da je nekoga ubio? Bio je u civilnom vozilu bez policijskih oznaka i bez zvučnih i svjetlosnih signala. Pa tako može svatko od nas voziti i reći da se žurio na posao ili po ženinom zadatku jurio po kruh i mlijeko u dućan!

VL
HO
horton
17:20 31.01.2020.

Dobro, a kad će vratit na posao onoga poštenog policajca koji je izgubio posao jer je medijima ukazao na to?

VL
Avatar SMECHAR
SMECHAR
17:20 31.01.2020.

Zavirite malo i u PU III u Dubravi, mito i korupcija plus nepotizam na najjače. Načelnik nema pojma što mu podčinjeni rade ili je u sprezi s njima i žmiri na jedno oko. Dok kriminalci pucaju uokolo oni ne rade svoj primarni i posao.

VL
JP
juha_paradajzova
16:52 31.01.2020.

opet adeze korupcija, nema druge osim bježati iz ove zemlje, što su napravili od države plače mi se

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.