Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'zloporaba položaja'

Uskok odbacio kaznenu prijavu protiv Bože Petrova koju je podnio Stipe Gabrić

Božo Petrov
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
21.07.2016.
u 08:59

– Provedenim izvidima utvrđeno je kako Božo Petrov svojim postupanjem nije ostvario obilježja prijavljenog kaznenog djela, a niti nekog drugog kaznenog djela koje se progoni po službenoj dužnosti – izvijestio je Uskok.

Uskok je, nakon provedenih izvida, odbacio kaznenu prijavu protiv Bože Petrova koju je protiv njega podnio Stipe Gabrić, a u kojoj ga je optužio za zloporabu položaja i ovlasti.

– Nakon zaprimanja kaznene prijave Stipe Gabrića protiv Bože Petrova zbog kaznenog djela zloporabe položaja i ovlasti, Uskok je proveo izvide kojima nisu utvrđeni elementi kaznenog djela.

Stipe Gabrić je Uskoku podnio kaznenu prijavu protiv Bože Petrova u kojoj je naveo da je Božo Petrov kao gradonačelnik Grada Metkovića u nekoliko slučajeva zloupotrijebio svoj položaj čime je Grad Metković znatno materijalno oštećen. Uskok je proveo izvide tijekom kojih je pribavio cjelokupnu relevantnu dokumentaciju koja se odnosi na predmetne slučajeve. Provedenim izvidima utvrđeno je kako Božo Petrov svojim postupanjem nije ostvario obilježja prijavljenog kaznenog djela, a niti nekog drugog kaznenog djela koje se progoni po službenoj dužnosti. Slijedom navedenog, Uskok je donio rješenje o odbačaju kaznene prijave – izvijestio je USKOK.

>> Stipe Gabrić otkrio svoje mjesto na listi Narodne koalicije i žestoko napao Božu Petrova

Komentara 38

DU
Deleted user
09:22 21.07.2016.

jambo i milanović-dobitna kombinacija za beljaka,moći će bez straha obijati aute po samoboru

SU
suncesmokvemaslina
09:06 21.07.2016.

jambine izmišljotine svatko bi odbacio. Petrov nema repova i to mu je prednost iako se ne slažem sa svim njegovim potezima.

HU
hugowald
09:47 21.07.2016.

Novinari.gdje.ste? sada se 'srusite' na Gabrova i istrazite njegovu.blisku proslost,jer.on nije "cist"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije